WS4 ES Vedenerottelija


Corroventa WS4ES vedenerotin

Vankan rakenteen ja helppojen käyttöominaisuuksiensa ansiosta WS4ES vedenerotin ehdoton hankinta.

– 3-vaiheinen suodatus imukuivaukseen soveltuen kaikkien Corroventa imuturbiinien kanssa käytettäväksi.

– Vahva ja vankkarakenteinen ja silti kevyt ja kompakti – vain 20 kg – helppo kantaa ja asentaa

– Helppo huoltaa ja puhdistaa. Kansirakenne sisältää kaikki laitteen elektroniset osat, ja pumppuyksikkö koko kansirakenteen kanssa voidaan irrottaa helposti käsin avaamalla kannessa olevat 2 kiinnitysruuvia, jolloin pelkkä RST-vesisäiliö helposti pestä ja puhdistaa.

– Automaattinen pumpun kontrollointi, joka sammuttaa turbiinin tai kombikuivaimen säiliön täyttyessä ja veden pumppauksen alkaessa. Jatkuva toiminta jopa suurien vesimassojen imemisessä.

– WS4ES on pinottavissa, ja varustettu älykkäällä taitettavalla kantokahvalla, jonka ympärille kierrettynä virtajohto voidaan kiertää laitteen ollessa pois käytöstä. Virtajohto on varustettu magneettikiinnikkeellä, jolloin kahvan ympärille kierrettynä pistokepää kiinnitetään magneetilla laiterunkoon, ja näin ollen johto ei pääse kiertymään auki aiheuttaen kaatumisvaaraa.

– Käytetään yhdessä turbiinien tai kombikuivaimien kanssa imukuivauksissa joissa rakenteet sisältävät vettä, esimerkiksi eristetila tai ontelokuivauksissa.

– Turvallinen ja luotettava rakenne. Automaattinen veden korkeuden sensori, joka estää veden pääsyn imuturbiiniin tai kombi- laitteeseen. Ylitäyttymissuoja turvallisen valvomattoman käytön mahdollistamiseksi