Turbiini T2 ES


Corroventa

VALLANKUMOUKSELLINEN KUIVAUSTEKNIIKKA KERROSRAKENTEISIIN JA ERISTETILOIHIN
T2 ES imu-/puhallusturbiini on ES-sarjaan kuuluva uraa uurtava korkeapaineturbiini joka yhdistää helppokäyttöisyyden, joustavan käytön sekä energiatehokkuuden ainutlaatuisella tavalla. Laitteen keveyden sekä matalan äänitason johdosta on laitetta sekä yksinkertainen käyttää ja kuljettaa, että muodostaa myös tasainen tehokas mutta hiljainen kuivaus.

T2ES turbiinissa on sisäänrakennettu kierrosnopeuden seuranta, ja laiteteho voidaan säätää kunkin kuivausprosessin tehotarpeiden mukaiseksi, jolloin laite valvoo ja ohjaa kuivausta automaattisesti. Näin laite käyttää vain sen verran energiaa kuin kohteen kuivausasennus vaatii, ja mahdollistaa koko kuivausprosessin kontrolloinnin ilman että kuivaustehoa rajoitetaan, päinvastoin! Tämä on hyväksi sekä ympäristölle, kuivauslopputuloksille että kokonaistaloudellisesti.

T2ES on markkinoiden tehokkaimpia turbiineja 230V / 10A kokoluokassa, ja se pystyy jopa 180 m3/h prosessi-ilmamäärään sekä 260 mbar paineen tuottoon. ES-sarjan laitteissa on myös ajastinkäyttömahdollisuus, jolloin laiteteho laskee hiljaisemmaksi tai sammuu kokonaan asetuksista riippuen esimeriksi yöajaksi, tai liiketilakuivauksissa aukioloaikojen mukaan.

TEKNISET TIEDOT
Ilmamäärä Max. 180 m3/h
Paine Max. 260 mbar
Teho Max. 1300 W
Liitäntä 240V / 50 Hz
Paino 14 kg
Koko (P x L x K) 370 x 295 x 430 mm

– Säädettävä teho

– Automaattinen tehonsäätö ja seuranta

– Liitäntämahdollisuus ES-sarjan laiteverkkoon

– Käyttäjäystävällinen

– Korkea kapasiteetti

– Ajastetun käytön mahdollisuus – hiljainen / seis

– Suunniteltu ammattikäyttöön