Strong S28


Strong S28 on tehokkas, moderni ja luotettava rakennusimuri. Laitteen syklooni erottelee karkean jätteen ensimmäisessä vaiheessa jo ennen suodattimia. Sykloonierottelun jälkeen laitteessa on karkeasuodatin, joka on valmistettu erittäin kestävästä pestävästä tekstiilimateriaalista. Mikrosuodattimet (H-13, HEPA luokitus) huolehtivat pienimpien ja hengityselimille haitallisten hiukkasten suodatuksesta. Käytämme imureissamme aina ns. hajoamattomia 3-kerros HEPA-suodattimia maksimaalisen työ- ja ympäristöturvallisuuden varmistamiseksi.

Suuritehoisten 2 x 1,2 kW imumoottoreiden muodostaman maksimaalisen imutehon säilyttämiseksi Strong S28 on varustettu puoliautomaattisella suodattimien puhdistus mekanismilla.

Laitteen imupiste on sijoitettu alas, ja poikkeuksellisesti samassa laitteessa voidaan käyttää tarpeen mukaan joko tekstiili-sukkasuodatinta tai kartio patruunasuodatinta valitsemalla laiterunko joko matalalla S (kartiouodatin) tai korkealla L (sukkasuodatin) sykloonisäiliöllä. Perinteisiin syklooni-imureihin nähden tämä tuo merkittävää etua asiakkaalle, sillä käyttötavan muuttuessa ei kokonaan uutta imuria tarvitse investoida, vain suodattimen tyypin vaihto työtehtävään soveltuvaksi riittää. Normaali laitetoimitusmalli on S, eli matalalla sykloonisäiliöllä ja kartiosuodattimella.

Laitteen imupisteeseen on sijoitettu imurasia, jossa on automaattisesti sulkeutuva läppä, ja samalla se mahdollistaa imuletkun pyörimisen imurasiassa. Laitteissa on myös täysin uusia suodatusta tehostavia ratkaisuja, kuten mikrosuodatinten perinteistä tiiviimpi kiinnitys.

Strong S28 on markkinoiden laadukkain ja turvallisin rakennusimuri suuritehoiseen imurointiin.

TEKNISET TIEDOT
Nimellisjännite 230 V
Nimellisteho 2,4 kW
Maksimi ilmamäärä 400 m³/h
Maksimi alipaine 22 kPa
Imuletku 5m / ø 38/51mm
Letkuliitäntä ø 50 mm
Karkeasuodatus Polyester DOP3,0 m²/ 99,89% / Patruuna tai sukkasuodatus
Mikrosuodatus HEPA H13, 2×1,1m²
Melutaso alle 65 dB
Mitat PxLxK 560x800x1280(S) / 1430(L)mm
Paino 42 kg

Puoliautomaattinen suodatinpuhdistus