Strong S2 rakennusimuri


Strong uudisti kokonaan käsityksen rakennusimureiden tehoista ja puhdistettavuudesta. 

Euroopan tehokkaimmat syklooni-imurit rakentamisen kaikkiin tarpeisiin!

Imureiden syklooniosa (tankki) ja karkeasuodatin (C-suodatin) on optimoitu maksimaalisen pölynerottelun muodostamiseksi tiukan tuotekehitysprosessin aikana. S2 imuri hyödyntää samaa erittäin korkealaatuista C-suodatinta kuin aiempi Strong S28 malli. S2 imurin työskentelyjaksojen pituus on poikkeuksellisen pitkä, ja C-suodattimen likaantuessa sen puhdistuvuus puoliautomaattisella puhdistuksella on erinomainen. Strong S2 soveltuu kaikkeen kokonaisvaltaiseen rakennus- ja imurointityöhön, ja HEPA H13 suodatuksen ansiosta epäpuhtaudet jäävät imuriin, eivät hengitysilmaan.

Myös imureiden huolto, puhdistettavuus ja fyysinen koko ovat saaneet uudet mittasuhteet: S1 ja S2 imurit ovat kokonaan vesipestäviä lukuun ottamatta moottorien ulospuhallusaukkoa, johon ei suoraan saa ohjata paineellista vettä. Ulospuhallusaukko on kuitenkin sekin sijoitettu älykkäästi imurin Longopac säkin alla olevan pohjalevyn välitilaan piilotettuna. Ulospuhallusaukkoa suojaa solukumisuodatin, joten roiskevesi ei tunkeudu moottoreihin.

Kokonsa puolesta S1 ja S2 imurit ovat aiempia S14 ja S28 imureita kevyempiä sekä fyysisiltä mitoiltaan hieman pienempiä.

Strong S1 ja S2 imurit ovat markkinoiden ylivoimaiset tehokuninkaat 1- ja 2-moottoristen syklooni-imureiden vertailussa myös kansainvälisesti.

S2 imurin myyntihinta, käyttövalmiina  2300,00 € ( alv.0%)

Tekniset tiedot
Paino 36kg
Mitat SxLxK 56x45x119cm
Karkeasuodatus F9 Polyester
Mikrosuodatus HEPA H13
Äänitaso 68dB
Liitäntä 230V 1-vaihe / 50/60Hz
Sulake 10A
Moottoriteho 2,5kWh (2×1,25)
Max ilmavirta 440m³/h
Max alipaine 25 kPa