Strong S1 rakennusimuri


 

Euroopan tehokkaimmat syklooni-imurit rakentamisen kaikkiin tarpeisiin!

Strong S1 ja S2 rakennusimurit tuovat kokemuksen imurin imutehoista kokonaan uudelle aikakaudelle.

Strong S1 imuri on 1-moottorinen syklooni-imuri, jonka imuteho on markkinoilla olevia perinteisiä rakennusimureita merkittävästi korkeampi. Suurempi ilmavirtaus ja imupaine nopeuttavat imurointia siivoustyövaiheissa sekä pölyä tuottavissa työvaiheissa, kuten hionta ja jyrsintä.

Imureiden syklooniosa (tankki) ja karkeasuodatin (C-suodatin) on optimoitu maksimaalisen pölynerottelun muodostamiseksi tiukan tuotekehitysprosessin aikana. Samalla suodattimen puhdistuvuus puoliautomaattista suodatinpuhdistusta käytettäessä on paranneltu suodattimen muotoilun ja materiaalivalinnan kautta.  S1 imuri onkin jo saanut erityistä kiitosta imutehon kestosta, sekä suodatinten korkeasta puhdistuvuudesta puoliautomaattista puhdistusta käytettäessä.

Myös imureiden huolto, puhdistettavuus ja fyysinen koko ovat saaneet uudet mittasuhteet:
S1 ja S2 imurit ovat kokonaan vesipestäviä lukuun ottamatta moottorien ulospuhallusaukkoa, johon ei suoraan saa ohjata paineellista vettä. Ulospuhallusaukko on kuitenkin sekin sijoitettu älykkäästi imurin Longopac säkin alla olevan pohjalevyn välitilaan piilotettuna. Ulospuhallusaukkoa suojaa solukumisuodatin, joten kevyt roiskevesi ei tunkeudu moottoreihin.
Kokonsa puolesta S1 ja S2 imurit ovat aiempia S14 ja S28 imureita kevyempiä sekä fyysisiltä mitoiltaan hieman pienempiä.

Strong S1 ja S2 imurit ovat markkinoiden ylivoimaiset tehokuninkaat 1- ja 2-moottoristen syklooni-imureiden vertailussa myös kansainvälisesti.

S1 imurin myyntihinta, käyttövalmiina  1470,00 € ( alv.0%)

 

 

Tekniset tiedot:
Paino 20kg
Mitat SxLxK 56x38x109cm
Karkeasuodatus F9 Polyester
Mikrosuodatus HEPA H13
Äänitaso 66dB
Liitäntä 230V 1-vaihe
Sulake 6A
Moottoriteho 1×1,25kWh
Max ilmavirta 230m³/h
Max alipaine 25 kPa