Strong C2 Esierotin


Strong C2 on tarkoitettu käytettäväksi rakennusimureiden esierottimena aina 2-moottorisista voimavirtakoneisiin tarpeen mukaan. C2 esierotin korvaa aiemman harmaan Strong Long esierottimen. Suurella tankilla varustettu C2 esierotin erottelee pölyä tehokkaasti minimoiden itse imuriyksikön suodatinten rasittumista. Näin työskentelyjaksot pidentyvät ja suodatinten kuluminen vähenee. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi lattiahiontatyössä pinta-alojen ollessa suuria..

Strong C2 esierotin on varustettu jatkuvalla pölypoistosukalla eli Longopacilla. Imuvaiheessa sykloonin pohjaluukku sulkeutuu, ja imettävä pöly ja purkujäte varastoituu syklooniin, kunnes imurin sammuessa pohjaluukku aukeaa ja imetty aines tippuu pölyttömästi Longopac:iin. Longopac mahdollistaa pölyttömän ja nopean pölypussin vaihdon.

Syklooni on erityisen kevyt ja helppo käsitellä kääntyvien pyörien ansiosta.
Strong C2 esierotin on väriltään musta/hopea Strong brändin mukaisesti luoden tyylikkään kokonaisuuden.

Strong C2 esierottimen mukana toimitetaan letkuliitäntä ja adapterit esierottimen ja imuriyksikön liittämiseksi toisiinsa.

Strong C2 esierottimen erotteluaste on jopa 95% pölystä, jonka ansiosta se säästää imurin suodattimien kulumista, ja pidentää merkittävästi yhtäjaksoista imu- ja työskentelyaikaa.