K5-X ja PX Kondenssikuivain


Corroventa

K5 X ja K5 PX ovat erittäin kompaktin kokoisia, mutta samalla korkealla kosteuden erottelukyvyllä varustettuja laitteita tehokkaaseen kondenssikuivaukseen, jopa 45 l/vrk todellisella kosteudenerottelukyvyllä. Laitteet on varustettu lisälämmittimellä lämmittämättömissä ja/tai viileissä tiloissa käytön mahdollistamiseksi. Laite on varustettu erittäin ergonomisella ja roiskevapaalla säiliöllä, joka helpottaa käsittelyä ja säiliön tyhjennystä. K5 X ja PX ovat kompakteja, vankasti rakennettuja ja kulkevat helposti omien renkaidensa varassa. Laite on erittäin hiljainen, joka on suuri etu asuttuja tiloja kuivattaessa.

K5 X laitteella poistovesi poistetaan säiliöön tai painovoimaisesti letkulla esimerkiksi lattiakaivoon. Laitesäiliössä on normaali vesiputkistandardin mukainen tuumakokoinen kierrekorkki, joka voidaan irrottaa ja tilalle asentaa kierreliitin jatkuvan vedenpoiston mahdollistamiseksi vesiletkulla.

K5 PX laitteessa veden poisto tapahtuu pumpulla, jonka nostokorkeus on tarpeen vaatiessa jopa noin 4-5 metriä. Tällöin veden poisto on jatkuva koko ajan ja pumppu mahdollistaa veden poiston hieman hankalammissakin paikoissa, joissa lattiakaivo tai viemäröinti ei ole aivan kuivattavan tilan vieressä. K5 XP mallissa vesi voidaan haluttaessa kerätä myös säiliöön K5 X laitemallin tapaan.

K5 kuivaimet on suunniteltu siten, että ilmavirtaus tapahtuu vaakasuunnassa laitekahvaan nähden. Tämä erityispiirre mahdollistaa entistä paremmin toimivan kuivauksen, koska usein laitteet sijoitetaan seinien vierustoille jolloin perinteisillä laittella vapaa ilmavirtaus usein häiriintyy heikentäen kuivaustulosta.

Laitteiden toimintatapa on tuttu jo aiemmasta K3 tekniikasta, jossa laitekompressori on sijoitettuna läpivirtauskammioon parantaen laitteen todellista toimintasektoria suhteellisenkosteuden (Rh%) ja lämpötilan (C°) osalta.

Supersuosittu K3 kondenssikuivainsarja on nyt siis saanut isoveljen suuritehoiseen kondenssikuivaukseen tunnetulla korkealaatuisella Corroventa tekniikalla.

Tekniset tiedot
Ilmamäärä 500 m3/h (2-nopeus)
Max. kapasiteetti 45 l/vrk
Kapasiteetti 28°C / 80% Rh 36 l/vrk
Kapasiteetti 20°C / 60% Rh 18 l/vrk
Toiminta-alue, Rh% 30-100% T
Toiminta-alue, °C +9°C – +35°C
Äänitaso dB (A) (3 m) täysteho 49 dB (A)
Äänitaso dB (A) (3 m) puoliteho 46 dB (A)
Teho 700 W (lisälämmittimellä) 2000 W
Lisälämmitin 1300 W (lämpötilaohjattu)
Todellinen kulutus, 20°C/60Rh% 520 W
Kylmäaine R410A (280 g)
Liitäntä 220V/50Hz
Paino 34 kg
Koko (Pituus x leveys x korkeus) 420 x 510 x 710 mm