K3 Kondenssikuivain


Corroventa

K3 kuivain tuo kondenssikuivauksen uudelle aikakaudelle. Laite vastaa tehoiltaan aiempia vaunullisia kondenssikuivaimia, mutta on kooltaan vain murto-osan aiemmista. Uusien innovaatioiden myötä laiterakenne mahdollistaa suuren kuivauskapasiteetin pienessä kannettavassa muodossa. Investoinnillisesti laitteen suuria etuja on myös aiempaa edullisempi hankintahinta huolimatta täysautomaattisesti vedenpoistopumpusta, ja muista parannelluista laitetekniikoista.

Suuri kuivain pienessä koossa
Maailman kompaktein kondenssikuivain tehoonsa nähden. Paino vain 19 kg! Laitteessa vesipumppu jatkuvaan käyttöön. Tarveperusteinen sulatusjärjestelmä.

Vankka energiaystävällinen kondenssikuivain
Ruotsalaisvalmisteinen laatutuote korkealuokkaisesta teräksestä ammattikäyttöön. Varustettu käyttötunti- ja kWh-mittareilla. Sisään rakennettu hygrostaattipistoke käytön mahdollistamiseksi erilaisissa ympäristöissä.

Erittäin hiljainen
Kun haluat kuivata ilman melua. Päivä- ja yökäyttö, puhaltimen nopea ja hidas puhallus.

Täytä työautosi mahdollisuuksilla
K3 kuivain on pinottavissa muiden saman Corroventa laitesarjan kuivainten kanssa. Kompaktin muotoilun ansiosta saat huomattavasti enemmän kuivaimia mahtumaan autoosi.

Yksinkertainen käyttää ja huoltaa
Ergonominen taittuva kahva jonka ympärille voit kiertää virtajohdon sekä vesiletkun. Helppo vaihtaa ilman- ja vedensuodatin, sekä puhdistaa vesisäiliö.

TEKNISET TIEDOT
Ilmamäärä 300 m3/h
Maksimi kapasiteetti 30 litraa/vrk
Kapasiteetti +20°C / 60% Rh 12 litraa/vrk
Kapasiteetti 30°C / 80% Rh 24 litraa/vrk
Toiminta-alue, Rh% 30 -100%
Toiminta-alue, °C +9 – +35 °C
Äänitaso dB (A) (3m) nopea 48 dB (A)*
Äänitaso dB (A) (3m) hiljainen 44 dB (A)*
Laiteteho 700 W
Todellinen teho 500 W
Kylmäaine R410A
Liitäntä 220V / 50Hz
Paino 19 kg
Koko (P x L x K) 290x380x470 mm