K3 HP Korkeapaine kondenssikuivain


K3 HP kuuluu uuteen K3 kondessikuivaimien sarjaan. Sen teho suhteessa kokoon on omaa luokkaansa kuten myös perinteisellä puhaltimella varustetussa K3 kondenssissa.
K3 HP (HP = high pressure) eroaa perinteisestä K3 kondessista pääosin vain puhallintyypin osalta. K3 HP on varustettu korkeapainepuhtaltimella, jonka paineteho on korkeampi, ja näin ollen ”kuivailmaa” voidaan siirtää tilassa. Tämä mahdollistaa ilman tasaisemman jakamisen ja tasaantumisen kuivattavassa tilassa. Kuivain on varutettu letkuliitännöillä.

K3 sarjan kuivaimet tuovat kondenssikuivauksen uudelle aikakaudelle. Laitteet vastaavat tehoiltaan aiempia vaunullisia kondenssikuivaimia, mutta ovat kooltaan vain murto-osan aiemmista. Uusien innovaatioiden myötä laiterakenne mahdollistaa suuren kuivauskapasiteetin pienessä kannettavassa muodossa. Investoinnillisesti laitteiden suuria etuja on myös aiempaa edullisempi hankintahinta huolimatta täysautomaattisesti vedenpoistopumpusta, ja muista parannelluista laitetekniikoista.

Suuri kuivain pienessä koossa
Maailman kompaktein kondenssikuivain tehoonsa nähden. Paino vain 19 kg! Laitteessa vesipumppu jatkuvaan käyttöön. Tarveperusteinen sulatusjärjestelmä.

Vankka energiaystävällinen kondenssikuivain
Ruotsalaisvalmisteinen laatutuote korkealuokkaisesta teräksestä ammattikäyttöön. Varustettu käyttötunti- ja kWh-mittareilla. Sisään rakennettu hygrostaattipistoke käytön mahdollistamiseksi erilaisissa ympäristöissä.

Erittäin hiljainen
Kun haluat kuivata ilman melua. Päivä- ja yökäyttö, puhaltimen nopea ja hidas puhallus.

Täytä työautosi mahdollisuuksilla
K3 kuivain on pinottavissa muiden saman Corroventa laitesarjan kuivainten kanssa. Kompaktin muotoilun ansiosta saat huomattavasti enemmän kuivaimia mahtumaan autoosi.

Yksinkertainen käyttää ja huoltaa
Ergonominen taittuva kahva jonka ympärille voit kiertää virtajohdon sekä vesiletkun. Helppo vaihtaa ilman- ja vedensuodatin, sekä puhdistaa vesisäiliö.

TEKNISET TIEDOT
Ilmamäärä 300 m3/h
Maksimi kapasiteetti 30 litraa/vrk
Kapasiteetti +20°C / 60% Rh 12 litraa/vrk
Kapasiteetti 30°C / 80% Rh 24 litraa/vrk
Saatavissa oleva staat.paine 100 Pa
Toiminta-alue, Rh% 30 -100%
Toiminta-alue, °C +9 – +35 °C
Äänitaso dB (A) (3m) 48 dB (A)*
Laiteteho 720 W
Todellinen teho 515 W
Kylmäaine R410A
Liitäntä 220V / 50Hz
Paino 21 kg
Koko (P x L x K) 290x430x470 mm