K3 B Kondenssikuivain


Corroventa

K3 B kuuluu K3 sarjan kodenssikuivaimiin, jotka tunnetusti ovat tuoneet kondenssikuivauksen uudelle aikakaudelle. Suuritehoinen K3 B on kooltaan vain murto-osan aiemmista laitemalleista. Uusien innovaatioiden myötä laiterakenne mahdollistaa suuren kuivauskapasiteetin pienessä muodossa. K3 B kuivain on suunniteltu siten, että ilmavirtaus tapahtuu vaakasuunnassa laitekahvaan nähden. Tämä erityispiirre mahdollistaa entistä paremmin toimivan kuivauksen, koska usein laitteet sijoitetaan seinien vierustoille jolloin perinteisillä laittella vapaa ilmavirtaus usein häiriintyy heikentäen kuivaustulosta. Investoinnillisesti laitteen suuria etuja on myös aiempaa edullisempi hankintahinta huolimatta parannelluista laitetekniikoista.

K3 B laitteella poistovesi poistetaan säiliöön tai painovoimaisesti letkulla esimerkiksi lattiakaivoon. Laitesäiliössä on normaali vesiputkistandardin mukainen tuumakokoinen kierrekorkki, joka voidaan irrottaa ja tilalle asentaa kierreliitin jatkuvan vedenpoiston mahdollistamiseksi vesiletkulla.

Suuri kuivain pienessä koossa
Maailman kompaktein kondenssikuivain tehoonsa nähden. Laitteessa automaattinen tarveperusteinen sulatusjärjestelmä.

Vankka energiaystävällinen kondenssikuivain
Ruotsalaisvalmisteinen laatutuote korkealuokkaisesta teräksestä ammattikäyttöön. Varustettu käyttötunti- ja kWh-mittareilla. Sisään rakennettu hygrostaattipistoke käytön mahdollistamiseksi erilaisissa ympäristöissä.

Erittäin hiljainen
Kun haluat kuivata ilman melua. Päivä- ja yökäyttö, puhaltimen nopea ja hidas puhallus.

Täytä työautosi mahdollisuuksilla
K3 B kuivain on pinottavissa muiden saman Corroventa laitesarjan kuivainten kanssa. Kompaktin muotoilun ansiosta saat huomattavasti enemmän kuivaimia mahtumaan autoosi tai varastoitaessa laitteita. Laitekahva taittuu tarvittaessa vaaka-asentoon, ja toimii samalla kuljetustukena laitteelle.

Yksinkertainen käyttää ja huoltaa
Ergonominen taittuva kahva jonka ympärille voit kiertää virtajohdon. Ilmansuodattimen helppo vaihto.

TEKNISET TIEDOT
Ilmamäärä 300 m3/h
Maksimi kapasiteetti 30 litraa/vrk
Kapasiteetti +20°C / 60% Rh 12 litraa/vrk
Kapasiteetti 30°C / 80% Rh 24 litraa/vrk
Toiminta-alue, Rh% 30 -100%
Toiminta-alue, °C +9 – +35 °C
Äänitaso dB (A) (3m) nopea 48 dB (A)*
Äänitaso dB (A) (3m) hiljainen 44 dB (A)*
Laiteteho 700 W
Todellinen teho 500 W
Kylmäaine R410A
Liitäntä 220V / 50Hz
Paino 29 kg
Koko (P x L x K) 290x380x470 mm