IVC-60/30-Märkä/kuivaimuri


Kärcher partner

IVC 60/30 on suuritehoinen ja suurella säiliökapasiteetilla oleva erittäin helposti liikuteltava teollisuusimuri vaativiin teollisuuden tarpeisiin. Imurin automaattinen suodattimenpuhdistusjärjestelmä TACT² mahdollistaa pitkät, katkottomat käyttöjaksot, ja tehokkaan siivoustyöskentelyn.
Imurissa on pitkäikäinen side channel compressor-teknologia mahdollistaen voimakkaan imutehon ja pitkän käyttöajan.  Laite on kompaktin kokoinen teollisuusimuri tuotantotilojen ja -koneiden imurointiin, ja se soveltuu jatkuvaan käyttöön kiinteänä osana tuotantolinjaa. Tact – automaattinen suodattimenpuhdistus-tekniikalla toimivan suodatinpuhdistuksen
voimakkaat ilmasykäykset ravistavat molemmat suodattimet puhtaaksi, estäen tukkeutumisen.

Erilaisilla tarvikekokonaisuuksilla imurit voidaan räätälöidä kullekin teollisuuden tarpeelle. Muun muassa karkeajäteastiaa hyödyntämällä imuri erottelee irtojätteen, kuten metallin työstöjätteen, ja veden. Näin ollen haluttaessa kertynyt irtoaines voidaan hävittää tai uusiokäyttää tarpeiden tai vaatimusten mukaan.
Erilaisilla suodatintyypeillä myös laitteen puhdasilmasuodatuksen taso voidaan määritellä erikseen, tai jopa vaihtaa eri käyttökohteiden vaatimusten mukaan.
Kookkaalla, ruostumattomalla säiliöillä varustettu imuri suoriutuu vaativistakin teollisen ympäristön siivoushaasteista vaivatta.

Tekniset tiedot
Ilman läpivirtaus (l/s) 68
Alipaine (mbar/kPa) 286 / 28,6
Säiliötilavuus (l) 60
Moottoriteho (kW) 3
Johdon pituus (m) 8
Äänenvoimakkuus -
Varusteiden halkaisija (_) 52
Paino (kg) 95
Mitat (p x l x k) (mm) 970 x 690 x 1240
Jännite Ph/V/Hz 3 / 400 / 50