Asennustuet TK-360


Perinteinen ongelma vanhemmissa kiinteistöissä, tai uudisrakennustyömaalla tukia käytettäessä on ollut asennustukien maksimipituus, yleensä max. 290 cm.

TK-360 on asennustuki, jonka maksimipituus 360 cm (198-360 cm). Tällöin vältetään jo suurimmassa osassa tapauksista tilanne, jossa asennustuki on liian lyhyt, jolloin se on myös pääasiallisesti hyödytön.

Telskooppiset asennustuet helpottavat ja nopeuttavat mm. osastointien rakentamista, koska erillisiä puusta tehtyjä pystyjuoksuja ei tarvita. Osastointituki vedetään auki haluttuun pituuteen, ja kiristetään kiertämällä. Myös osastointiovien kiinnitys helpottuu, ja samalla ovet saadaan pysymään tiukasti paikallaan ilman riskiä esim. teippauksen pettämisestä, jonka seurauksena ovi saattaisi irrota tai jopa tippua.

Tukia voidaan käyttää myös vaakatasossa seinästä-seinään, jolloin esimerkiksi työvaloja, johdotuksia tai letkuja voidaan asentaa pois lattioilta. Tuella myös muun muassa levykuivaimia voidaan nostaa kattoja vasten tai tukea seinää vasten.