Reaaliaikainen kuvavalvonta 

Tallentava kameravalvonta on kellonajasta ja olosuhteista riippumaton tapa ehkäistä henkilöihin ja omaisuuteen kohdistuvia turvallisuusriskejä. Kameravalvonta sekä ehkäisee ennakolta vahinkoja että auttaa tapahtumien jälkiselvittelyssä. Lisäksi sen avulla voidaan valvoa esimerkiksi rakennustyömaan prosesseja.

Järjestelmään liitettävien kameroiden määrä sekä käyttötarkoitus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, jolloin pystytään rakentamaan parhaiten turvallisuutta edistävä sekä kustannustehokas järjestelmä.

Esimerkiksi rakennustyömaalle kameravalvonta kannattaa hankkia palveluna, jolloin kalliita alkuinvestointeja ei tarvita. Kameravalvonta ja palvelu on käytössä vain sen aikaa kun työmaalla on sille tarvetta.

Palvelu koostuu kohteeseen asennettavista valvontakameroista ja 24/7 toimivasta hälytyskeskuspalvelusta. Kamerat on varustettu liiketunnistimella ja sireenillä. Hälytyskeskus valvoo kohteen tapahtumia sekä karkottaa sireenillä luvattomasti paikalla olevat. Tarvittaessa hälytyskeskus välittää tiedon vartiointiliikkeelle. Vartiointiliikkeen ajovalmius sisältyy palveluun. Kaikki tapahtumat tallentuvat pilvipalveluun josta katseluoikeuden omaavat henkilöt voivat katsoa livekuvaa sekä tallenteita.

Reaaliaikainen kameravalvonta on edullinen tapa valvoa kohteita ja ennaltaehkäistä turvallisuusriskejä ilman perinteistä piirivartiointia. Virtuaalivartija on käytännössä aina paikalla hälytyskeskuksen kuvavalvonnan ansiosta.

Kamerat ja palvelut saat käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla.

 

Langaton palovaroitin-hälytinjärjestelmä ja liiketunnistimet

Nopea ja varma havainto minimoi vahingot

Palvelu sisältää työmaakäyttöön suunnitellun, salkkumallisen hälytin/keskusyksikön. Laitteistoa voi hallinnoida joko puhelimella tai salkun näppäimistöllä.

Hälytinkeskusyksikköön voidaan yhdistää langattomasti erilaisia ilmaisimia kuten paloilmaisimia, sisä- ja ulkotilan liikeilmaisimia ja esim. lattiavalun lämpöilmaisimia tai vesivahinkoilmaisimia sekä magneettikoskettimia oven tai ikkunan avauksen tunnistukseen.

Hälytykset voidaan lähettää suoraan asiakkaan omiin puhelimiin tai hälytykset voi vastaanottaa Viria Securityn hälytyskeskus joka välittää tiedon eteenpäin toimenpideohjeiden mukaisesti esimerkiksi vartiointiliikkeelle tai valvontakohteesta vastaavalle henkilölle.

Palvelun, ilmaisimet ja hälytinkeskuksen saat työmaalle kustannustehokkaasti kiinteällä kuukausimaksulla.

 

 

Tilaa ilmainen kohdekartoitus !

janne.reittu@dustriatek.fi