Reaaliaikainen kuvavalvonta 

Tallentava kameravalvonta on kellonajasta ja olosuhteista riippumaton tapa ehkäistä henkilöihin ja omaisuuteen kohdistuvia turvallisuusriskejä. Kameravalvonta sekä ehkäisee ennakolta vahinkoja että auttaa tapahtumien jälkiselvittelyssä. Lisäksi sen avulla voidaan valvoa esimerkiksi rakennustyömaan prosesseja.

Järjestelmään liitettävien kameroiden määrä sekä käyttötarkoitus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, jolloin pystytään rakentamaan parhaiten turvallisuutta edistävä sekä kustannustehokas järjestelmä.

Esimerkiksi rakennustyömaalle kameravalvonta kannattaa hankkia palveluna, jolloin kalliita alkuinvestointeja ei tarvita ja valvontakameroiden kuva voidaan lähettää suoraan Securin etäpalvelimelle. Kameravalvonta ja palvelu on käytössä vain sen aikaa kun työmaalla on sille tarvetta. Palvelu ja laitteet ovat käytössä kiinteällä kuukausimaksulla.

Etäpalvelimelta kuvaa voi asiakkaan niin halutessa valvoa vuorokauden ympäri toimiva Securin hälytyskeskus, joka pystyy tekemään tarvittavat toimenpiteet välittömästi. Etäpalvelimelta käsin asiakkaan on myös helppo itse katsoa valvontakameran kuvaa tai tallenteita omalla tietokoneella tai mobiilipäätteellä.

Tarkempi kuvaus palvelusta alla.

securi_pdfkuva1

securi_pdfkuva2

securi_pdfkuva3

Langaton palovaroitin-hälytinjärjestelmä ja liiketunnistimet

Nopea ja varma havainto minimoi vahingot

Palvelu sisältää työmaakäyttöön suunnitellun, salkkumallisen hälytin/keskusyksikön. Laitteistoa voi hallinnoida joko puhelimella tai salkun näppäimistöllä.

Hälytinkeskukseen voidaan yhdistää langattomasti erilaisia ilmaisimia, kuten paloilmaisimia, sisä- ja ulkotilan liikeilmaisimia ja esim. lattiavalun lämpöilmaisimia tai vesivahinkoilmaisimia.

Palvelun, ilmaisimet ja hälytinkeskuksen saat työmaalle kustannutehokkaasti kiinteällä kuukausimaksulla.

Tarkempi kuvaus palvelusta alla.

 

securi_pdfkuva4

Tilaa ilmainen kohdekartoitus !

janne.reittu@dustriatek.fi